Dessa villkor gäller mellan dig som beställare (kund) och oss som säljare (företag).

Allmänt

Köpinformation

Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få beställa hos oss. När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. Redlight Media AB reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser och annan information om din order. Om något är fel med beställningen, kontakta oss snarast.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Alla priser visas exklusive moms på hemsidan. Vi reserverar oss rätten för prisändringar utan någon förvarning för eventuella prisfel. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Betalsätt

Kortbetalning

Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard samt American Express kort. Inga kortuppgifter sparas av Redlight media AB utan endast det referensnummer som nyttjas i dialogen med Stripe, vilka tillhandahåller betalningslösningen för redlight.se. Stripe är certifierad enligt PCI-DSS. Alla kommunikation i samband med betalning är krypterad enligt industristandarden SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring över Internet.

Swish

När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen. Betalningsmottagare ska alltid vara ”Redlight media AB”

Frakt & Leverans

Leveranstid

Eftersom vi endast säljer digitala varor på redlight.se får du tillgång till vald produkt när din order är betalad. Detta sker normalt inom 24 timmar från det att vi har mottagit din beställning.

Fraktkostnad

Vi har ingen fraktkostnad.

Prenumerationer

Bindningstid

Vi har inga bindningstider på våra produkter då vi anser att man ska vara kund hos oss för att man vill det. Vill man avsluta en prenumeration så görs detta enkelt via ”Mitt konto”. Upplever du att vår produkt inte fungerar som tänkt, kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela.

Uppsägningstid

Vi har ingen uppsägningstid på våra prenumerationer då vi anser att man ska vara kund hos oss för att man vill det. Vill man avsluta en prenumeration så görs detta enkelt via ”Mitt konto” och prenumerationen avslutas då vid prenumerationens slutdatum.

Reklamation & Ångerrätt

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd.

Personuppgifter

Hur vi hanterar personuppgifter beskrivs i vår integritetspolicy