Är ni på jakt efter ett nytt webbhotell, behöver ett special plugin eller kanske vill ha hjälp med att hitta ett nytt domännamn så har ni kommit rätt. Vi kan också ta hand om era hemsidor när det gäller säkerhetsuppdateringar och säkerhetskopior.

Vi lämnar gärna en offert på stora och små projekt så tveka inte att höra av dig för ett kostnadsförslag.

Sökmotoroptimering

För att komma högst upp på Google krävs ett gediget arbete med din webbsida och dina sökord. SEO (Search Engine Optimization) är ett hantverk och konkurrensen kan vara väldigt hård och det gäller att tänka långsiktigt. 

Vi hjälper er gärna att nå era mål med att komma på förstasidan på Google.

Webbhotell

Behöver du mer plats till din webbsida eller projekt? Vi har utrymmet du behöver, virtuella servrar, molnlösningar och andra intressanta lagringsalternativ.

 Vi gör regelbundna backups på dina filer och system så att du aldrig står med ett livsverk förlorat. Hör av dig med dina behov så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Säkerhetsuppdateringar

Att alltid vara uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna är ett säkert sätt att skydda sig mot hackerattacker mot exempelvis WordPress.

 Vi håller koll och uppdaterar din plattform kontinuerligt så driften kan säkerhetställas och ni kan koncentrera er på att jobba med själva kärnverksamheten.

Webbshop

Behöver ni en webbshop? Vi arbetar i de flesta system men har specialiserat oss på WordPress som plattform med ehandelslösningen WooCommerce som tillägg. 

Vi bygger din ehandel med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och utvecklingspotential. Bygg inte in dig i ett system med begränsningar. Med WooCommerce är allt möjligt!

Plugins & Speciallösningar

Ibland behövs en speciallösning för att system ska bli effektiva.

En investering på 500kr i ett plugin som gör att du inte behöver logga in på din bank manuellt för att kontrollera en betalning för ett köp i din webbhandel kan vara avgörande och spara mycket tid och resurser i ditt företag.

Wordpress - WooCommerce integration

Vill du veta mer om någon av våra tjänster?
Skicka din fråga till oss!